Dienstverlening

Domeinnamen en -hosting

U kunt bij ons terecht voor alle Top Level Domains.

De standaardtarieven voor domeinen zijn:

Nederland, België (.nl & .be): € 12,50 per jaar
Buitenland: .com, .net, .org, .eu, .name en .info vanaf € 20,- per jaar, afhankelijk van registrar en extensie.

Ook Valethosting heeft te maken met stijgende operationele en leverancierskosten. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om voor het eerst in vele jaren de basisprijzen voor domeinnamen en hosting te verhogen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

ValetHosting bemiddelt uiteraard ook bij de aankoop van reeds geregistreerde domeinen.

Webhosting

Onze aangegeven tarieven zijn basistarieven. Bij maatwerk-hosting-trajecten doorlopen kunnen genoemde bedragen afwijken.

Non-profit organisaties krijgen 10% korting (op overleg van bewijs, KvK-inschrijving of vergelijkbaar) bij betaling op jaarbasis.

Basistarieven shared webhosting

Hosting vanaf € 6,- per maand excl. domeinnaam. Ondersteuning is aanwezig voor gangbare technologiëen: automatische aanmaak en ingebruikname TLS certificaat, recente PHP-ondersteuning, SNI support.

Tarieven maatwerk hosting

Het bouwen van uw maatwerk-oplossing worden op eenmalig uurtarief doorbelast, vanaf € 60,- / uur, afhankelijk van complexiteit en wensen. Neemt u voor een offerte contact op met onze afdeling verkoop: info@valethosting.net.

Advies

ValetHosting is meer dan slechts uw eigen webruimte. Wij bieden meer, want wij houden ons niet alleen bezig met techniek! Wij vertalen uw IT-wensen naar een technische maatwerkoplossing en helpen u met: consultancy, IT-security en maatwerk-hosting.

Managed Services

Het beheer van uw systemen kunt u bij ValetHosting laten onderbrengen. Wij stemmen met u een beheersplan af en zorgen voor adequate uitvoering. Tevens kunt u, onder voorwaarden, uw systemen laten virtualiseren en onderbrengen bij die van ValetHosting. Neemt u hiervoor contact op.

Genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW. Deze prijzen zijn voor het laatst bijgewerkt op 8 februari 2023.