Support & Contact

Statusupdates

  • Onze omgeving is sinds vandaag overgeschakeld op PHP 7.2. Er zijn op dit moment geen problemen bekend n.a.v. deze migratie. Bij vragen of problemen met uw site verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Telefonische ondersteuning

Voor telefonische ondersteuning kunt u op werkdagen tijdens kantooruren bellen met het onderstaande telefoonnummer.

Algemene Openingstijden & Contactinformatie

ValetHosting
Teakhout 148
1507 EM Zaandam

KvK: 34.20.97.07
IBAN: NL09 RABO 0374 1336 46
BTW: NL 002107214 B05

Telefonische bereikbaarheid: op werkdagen (ma t/m vr) van 09.00-18.00 uur.

Tel: +31(0)6 51 9675 93 (tijdens kantooruren)
E-mail: info@valethosting.net (informatie & verkoop)
E-mail: support@valethosting.net (technische ondersteuning)

Ons statement over de Wet AVG

Valethosting respecteerde uw privacy al vóór de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), en blijft dat doen.

Dat betekent simpelweg:

  1. Valethosting gebruikt uw gegevens alleen om u rekeningen te sturen en de registratie van een domeinnaam te verzorgen. Dat betekent dat we uw gegevens nooit zullen doorverkopen, delen met andere partijen, tenzij wij dat verplicht zijn bij een dienstregistratie zoals domeinnamen (rechtmatige, behoorlijke en transparante verwerking, doelbinding en minimale gegevensverwerking).
  2. Uw gegevens worden ‘in rust’ versleuteld opgeslagen in onze systemen en alleen verwerkt wanneer dit nodig is voor de bovenstaande genoemde activiteiten (integriteit en vertrouwelijkheid).
  3. Conform de AVG worden uw gegevens na het beëindigen van uw contract niet langer opgeslagen en verwerkt dan nodig, en verwijderd zodra dit is toegestaan (opslagbeperking, zoals bv. belasting- en overige juridische regels).
  4. Indien u wilt weten over welke van uw gegevens wij beschikken, kunt u contact opnemen met onze support-afdeling (recht op inzage en juistheid van uw gegevens).